​Væg i natursten med vægfliser, stenpaneler og skalsten

​Kunne du tænke dig at få en smuk og rå væg i natursten i din bolig eller i dine virksomhedslokaler? Så kan vi hos Abelona.dk hjælpe dig. Vi forhandler et stort sortiment af forskellige typer natursten til væg i mange forskellige varianter, som du kan finde her på siden.

Befinder du dig i Lyngby, Hellerup, Gentofte eller omegn, så kan du også tage en tur forbi vores butik i Gentofte for at se nærmere på vores udvalg og finde inspiration til dit eget projekt.

Stort udvalg af anderledes fliser og sten til din væg i natursten

Her på denne side kan du finde en komplet oversigt over vores sortiment af:

  • Sten
  • Fliser
  • Natursten
  • Støbte sten.

Alle sten og fliser er til både væg og mur, og vi adskiller os fra andre forhandlere ved at kunne tilbyde mange anderledes vægfliser, skalsten, stenpaneler, fliser og klinker. Du kan med andre ord finde både fliser, klinker og sten, som du ikke kan finde andre steder, og det betyder, at du kan skabe en helt unik væg i natursten, der passer til det look og den stemning, du ønsker.

Alle vores vægfliser bliver hentet direkte i stenbrud og på fabrikker. Vi anbefaler, at de bliver belyst med spots, som kan fremhæve vægflisernes smukke nuancer og spændende teksturer, så du kan få det bedst mulige resultat.

Find priser, mål og produktinformation

Har du fundet en eller flere vægfliser, der falder i din smag? Klik på billederne og se priser, mål og relevant produktinformation. Du vil også kunne se produktbilleder og billeder af smukke løsninger fra vores tilfredse kunder. Bemærk, at alle vores priser er inklusive moms.

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller besøg vores butik

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, produktinformationer eller lignende, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med etableringen af en væg i natursten? Så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare ringe til os på telefon 27 50 88 88 eller skrive til vores e-mail info@abelona.dk, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at se udvalget.

​​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Brogårdsvej 100

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.