Aflange fliser fra Middelhavslandene

Mange spændende farver, mønstre og typer

Leder du efter en forhandler af aflange fliser? Så har du fundet det rette sted. Hos Abelona har vi et bredt udvalg af fliser i aflangt format. Vores butik ligger i Gentofte, men vi har også kunder fra blandt andet København, Birkerød, Lyngby, Hellerup og mange andre steder.

Vi er specialister i fliser, som vi især importerer fra Middelhavslandene. Du kan vælge mellem en lang række spændende materialer, farver, mønstre og typer, hvis du drømmer om at få smukke vægge og gulve både udendørs og indendørs.

Det er populært med sildebensmønstre

Aflange fliser er oppe i tiden, og vi har mange forskellige formater at vælge imellem. Det er blevet populært at lægge dem i sildebensmønstre.

Vores skifer fliser kan tilskæres i specielle mål og kan anvendes på både gulve og vægge. Vores fliser i skifer og natursten leveres i faste mål i faste bredder og i faldende længder, men også i tilpassede mål. Det er en velegnet løsning, hvis du ønsker aflange fliser til dit badeværelse.

Vi har også håndlavede spanske fliser i de smukkeste farver. De er glaserede og passer til alle vægge i boligen.

​De spanske fliser måler 7,5 x 15 centimeter, 5 x 25 centimeter, 7,5 x 30 centimeter og 10 x 30 centimeter. De meget lange måler 5 x 50 centimeter. Du kan se alle fliserne i butikken.

Vi har endvidere nogle meget rustikke marokkanske Bejmat-fliser, som kan leveres i flere forskellige changerende farver. De er støbt i terracotta og nærmest brændt i et kæmpe bål. Den aflange Bejmat måler 4,5 x 14 centimeter og er velegnet til vægge. Overfladen kan være brudt, og derfor er de ikke velegnet til vådrum efter dansk standard. Dog bliver de anvendt på alle slags vægge og gulve i Marokko.

Desuden kan du vælge murstensskaller fra Colonial-serien, der har samme form som Flensborgsten. De kan leveres i tre forskellige nuancer. Den meget rustikke overflade gør dem mest velegnet til en væg.

Hør mere om vores udvalg af aflange fliser

Du er altid velkommen i vores butik, men du kan også ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af aflange fliser udendørs og indendørs samt om vores priser. Vi råder og vejleder gerne om valg af materialer, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.