Aflange fliser fra Middelhavslandene

Spændende farver, mønstre og typer

Leder du efter forhandler af aflange fliser? Så har du fundet det rette sted.  Abelona er importør og har et bredt udvalg af fliser i aflangt format. Min butik ligger i Gentofte, men jeg har også kunder fra blandt andet København, Birkerød, Lyngby, Hellerup og mange andre steder.

Jeg er specialist i fliser, som jeg især importerer fra Middelhavslandene. Du kan vælge mellem en lang række spændende materialer, farver, mønstre og typer, hvis du drømmer om at få smukke vægge og gulve både udendørs og indendørs.

Det er populært med sildebensmønstre

Aflange fliser er oppe i tiden, og vi har mange forskellige formater at vælge imellem. Det er blevet populært at lægge dem i sildebensmønstre.

Mine skifer fliser kan tilskæres i specielle mål og kan anvendes på både gulve og vægge. Mine fliser i skifer og natursten leveres i faste mål i faste bredder og i faldende længder, men også i tilpassede mål. Det er en velegnet løsning, hvis du ønsker aflange fliser til dit badeværelse.

Jeg har også håndlavede spanske fliser i de smukkeste farver. De er glaserede og passer til alle vægge i boligen.

​De spanske fliser måler 7,5 x 15 centimeter, 5 x 25 centimeter, 7,5 x 30 centimeter og 10 x 30 centimeter. De meget lange måler 5 x 50 centimeter. Du kan se alle fliserne i butikken.

Jeg har endvidere nogle meget rustikke marokkanske Bejmat-fliser, som kan leveres i flere forskellige changerende farver. De er støbt i terracotta og nærmest brændt i et kæmpe bål. Den aflange Bejmat måler 4,5 x 14 centimeter og er velegnet til vægge. Overfladen kan være brudt, og derfor er de ikke velegnet til vådrum efter dansk standard. Dog bliver de anvendt på alle slags vægge og gulve i Marokko.

Desuden kan du vælge murstensskaller fra Colonial-serien, der har samme form som Flensborgsten. De kan leveres i tre forskellige nuancer. Den meget rustikke overflade gør dem mest velegnet til en væg.

Hør mere om mit udvalg af aflange fliser

Du er altid velkommen i butikken, men du kan også ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til udvalget af aflange fliser udendørs og indendørs samt om mine priser. Jeg råder og vejleder gerne om valg af materialer, og jeg laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.