​Natursten til terrasse og gulv

​Græsk skifer holder i hundredvis af år

Er du på udkig efter natursten til terrasse? Så har du fundet den rette forhandler. Hos Abelona finder du et omfattende udvalg af spændende natursten til terrasser og indkørsler med videre. Butikken ligger i Gentofte, hvorfra vi også servicerer kunder fra blandt andet Lyngby, Hellerup og omegn.

Vi er specialister i sten og fliser, som vi selv importerer fra Middelhavslandene. Vi importerer blandt andet skifer fliser fra Grækenland, som er kendt for at holde i hundredvis af år.

Vælg imellem Siki, Havets farver og Drama

Der findes mange slags natursten, men det er ikke alle, som er velegnet til det danske klima. Det koster mange penge at anlægge en natursten terrasse. Derfor er det vigtigt, at du er helt sikker på, at terrassen holder i mange år – så den stadig er lige så flot om 20 år.

Vi har importeret, forhandlet og arbejdet med græske natursten i 20 år. Vi er stolte over, at alle de sten, som vi har solgt til vores kunder gennem tiden, endnu ikke har ændret udseende. De ligger, som da de blev lagt.

Vores sten brydes i græske bjergegne, hvor de lokale har brugt skiferen til gulve, vægge, terrasser, torve, veje og tage igennem hundredvis af år. Der er tale om egne, som er præget af meget hårde vintre og meget varme somre, men det påvirker ikke de græske natursten.

Du kan vælge imellem Siki, Havets farver og Drama som natursten til terrasse og gulv. Denne skifer er nærmest uforgængelig, men vask gerne terrassen et par gange i løbet af sommeren med naturstenssæbe. Den græske skifer bliver så smuk som nylagt efter en sæbevask.

Få et uforpligtende tilbud på natursten til terrasse

Kontakt o​s gerne for at høre mere om græske natursten til terrasse eller indkørsel og om vores priser. Vi fortæller gerne mere om de mange muligheder. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på terrasse natursten. 

Du er altid velkommen i butikken, men du kan også ringe eller skrive til os.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.