​Natursten til terrasse og gulv

​Græsk skifer holder i hundredvis af år

Er du på udkig efter natursten til terrassen? Så har du fundet den rette forhandler. Hos Abelona finder du et omfattende udvalg af spændende natursten til terrasser og indkørsler med videre. Butikken ligger i Gentofte, hvorfra jeg også servicerer kunder fra blandt andet Lyngby, Hellerup og omegn.

Jeg er specialist i sten og fliser, som jeg selv importerer fra Middelhavslandene. Jeg importerer blandt andet skifer fliser fra Grækenland, som er kendt for at holde i hundredvis af år.

Vælg imellem Siki, Havets farver og Drama

Der findes mange slags natursten, men det er ikke alle, som er velegnet til det danske klima. Det koster mange penge at anlægge en natursten terrasse. Derfor er det vigtigt, at du er helt sikker på, at terrassen holder i mange år – så den stadig er lige så flot om 20 år.

Jeg har importeret, forhandlet og arbejdet med græske natursten i 20 år. Jeg er stolt over, at alle de sten, som jeg har solgt til mine kunder gennem tiden, endnu ikke har ændret udseende. De ligger, som da de blev lagt.

Mine sten brydes i græske bjergegne, hvor de lokale har brugt skiferen til gulve, vægge, terrasser, torve, veje og tage igennem hundredvis af år. Der er tale om egne, som er præget af meget hårde vintre og meget varme somre, men det påvirker ikke de græske natursten.

Du kan vælge imellem Siki, Havets farver og Drama som natursten til terrasse og gulv. Denne skifer er nærmest uforgængelig, men vask gerne terrassen et par gange i løbet af sommeren med naturstenssæbe. Den græske skifer bliver så smuk som nylagt efter en sæbevask.

Få et uforpligtende tilbud på natursten til terrasse

Kontakt mig gerne for at høre mere om græske natursten til terrasse eller indkørsel og om mine priser. Jeg fortæller gerne mere om de mange muligheder. Jeg beregner også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på disse terrassefliser. 

Du er altid velkommen i butikken, men du kan også ringe eller skrive til .​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.