Brudfliser i skifer der ikke ændrer udseende

Leder du efter smukke brudfliser i skifer? Så er du kommet til den rette forhandler. Du finder vores butik i Gentofte tæt på Hellerup og Lyngby, men vores kunder kommer både fra Nykøbing Sjælland, Fyn samt det øvrige Danmark, fordi vi har de bedste priser på disse produkter.

Verdens måske smukkeste brudfliser fra Grækenland. Danmarks billigeste priser!

Direkte fra stenbrud i Grækenland henter vi verdens måske smukkeste brudfliser. Ekstremt solide skifer brudfliser, der kan bruges overalt – inde som ude.

Tiden ændrer ikke denne skifers udseende. Når brudfliser lægges i beton, har man stort set en vedligeholdelsesfri gulvbelægning. De græske brudfliser er foranderlige som havet og ændrer på smukkeste vis farver – påvirket af både lys, varme og luftfugtighed.

I knastør frost blegner farverne, på en våd og fugtig martsdag vil brudfliserne stå i bragende kulør, og på en varm sommerdag vil farverne være tilbagetrukket, for så forsigtigt at træde frem i skumringen, når duggen falder.

​Vores udvalg af brudfliser består af:

Græske brudfliser i det danske klima

Abelonas brudfliser har i Grækenland i hundredvis af år været brugt som belægning på torve og stræder i bjergbyer som storbyer, i højland som lavland, med masser af sne, frost, regn, fugt, hed sommersol og varme.

Vores bedste erfaring med de græske brudfliser er dog i det danske klima. Da den første sending brudfliser kom i 2003, anlagde vi en nordvendt testterrasse med brudfliser. Her ligger de græske brudfliser stadigvæk, og nu midt i deres 21 vinter. Hvoraf flere vintre har været med stærk frost i lange perioder. Brudfliserne holder både facon og kulør på smukkeste vis. Der kommer ingen misfarvninger, flisepest eller eroderinger, og genstridige fedtpletter kommer af igen.

Den løbende vedligeholdelse kan gøres efter behov med en naturstenssæbe, der fremhæver farverne og holder brudfliserne smudsafvisende. Imprægnerer man brudfliserne, har man ikke længere det fantastiske og foranderlige spil, så lad være med det. Desuden er det helt unødvendigt, da de græske brudfliser er så robuste. Brudfliser er godkendt efter gældende europæisk standard. 

Kontakt os for råd og vejledning eller besøg vores butik

Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for kompetent rådgivning i forbindelse med dit projekt? Så er du velkommen til at ringe til op på 27 50 88 88 eller sende os en mail på: info@abelona.dk.

Vi har en leveringstid for vores fliser på ca. 3-4uger.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.