Brudfliser i skifer der ikke ændrer udseende

Leder du efter smukke brudfliser i skifer? Så er du kommet til den rette forhandler. Du finder vores butik i Gentofte tæt på Hellerup og Lyngby, men vores kunder kommer fra hele landet.

Vi har verdens måske smukkeste brudfliser fra Grækenland

Direkte fra stenbrud i Grækenland henter vi verdens måske smukkeste brudfliser. Ekstremt solide skifer brudfliser, der kan bruges overalt – inde som ude.

Tiden ændrer ikke denne skifers udseende. Når brudfliser lægges i beton, har man stort set en vedligeholdelsesfri gulvbelægning. De græske brudfliser er foranderlige som havet og ændrer på smukkeste vis farver – påvirket af både lys, varme og luftfugtighed.

I knastør frost blegner farverne, på en våd og fugtig martsdag vil brudfliserne stå i bragende kulør, og på en varm sommerdag vil farverne være tilbagetrukket, for så forsigtigt at træde frem i skumringen, når duggen falder.

De græske brudsten i det danske klima

Abelonas brudfliser har i Grækenland i hundredvis af år været brugt som belægning på torve og stræder i bjergbyer som storbyer, i højland som lavland, med masser af sne, frost, regn, fugt, hed sommersol og varme.

Vores bedste erfaring med de græske brudfliser er dog i det danske klima. Da den første sending brudfliser kom i 2003, anlagde vi en nordvendt testterrasse med brudfliser. Her har de græske brudfliser ligget i 18 vintre, hvoraf flere har været med stærk frost i lange perioder. Brudfliserne holder både facon og kulør på smukkeste vis.

Den løbende vedligeholdelse kan gøres efter behov med en naturstenssæbe, der fremhæver farverne og holder brudfliserne smudsafvisende. Imprægnerer man brudfliserne, har man ikke længere det fantastiske og foranderlige spil, så lad være med det. Desuden er det helt unødvendigt, da de græske brudfliser er så robuste. Brudfliser er godkendt efter gældende europæisk standard. I vores udvalg af brudfliser og trædesten har vi Siki red, Siki blue, Siki mix, Havets farver og Drama i kvartsskifer, samt marmorbrudfliser fra Thassos.

Leveringstid er ca. 3-4uger.

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores butik

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 27 50 88 88 eller skrive til vores e-mail info@abelona.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for yderligere information, men du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butik.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.