​Skab det populære New Yorker-look med vores murstensskaller

Er du vild med det flotte og rå look, som en bar murstensvæg giver, og kunne du tænke dig at få looket hjemme i din egen bolig? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Her på siden kan du finde vores store sortiment af vellykkede og autentiske murstensskaller, der giver en flot effekt i boligen.

Vi forhandler murstensskaller til murstensvæg i vores butik i Gentofte, så kommer du for eksempel fra Hellerup, Lyngby eller omegn, har du let adgang til butikken.

Derfor er murstensskaller en god løsning

Vores murstensskaller er perfekte til at skabe det utrolig populære New Yorker-look, og de kan monteres på langt de fleste vægtyper. De er kun 10-13 mm tykke, og de kan både anvendes indendørs og udendørs.​

Fordi vores murstensskaller er så tynde, er de meget lette at montere, og samtidig vil væggen optage minimalt med plads i forhold til en rigtig murstensvæg.

Murstensskallerne til væg kan opsættes med fliselim, og de kan enten fuges, vandskures eller filtses med klinkefuge, systemmørtel eller bakkemørtel. De er suveræne til både Københavner og New Yorker-vægge, men vær opmærksom på, at de ikke tåler syre.​

Vælg mellem flere anerkendte mærker og producenter

Kunne du tænke dig en rå murstensvæg i din bolig eller virksomhed? Scroll ned og se eksempler på nogle af de flotte murstensvægge, vi og vores kunder har bygget med Masterbrick, Colonial, Kerabrick og Rustic Attica. Her kan du også finde priser på de enkelte skaller.

Kontakt os ved spørgsmål eller kig forbi butikken

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller leder du efter en pris på murstensskaller til din murstensvæg, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 27 50 88 88 eller e-mail info@abelona.dk, ligesom du også altid er velkommen til at besøge vores butik for rådgivning og vejledning og for at se nærmere på vores sortiment.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Brogårdsvej 100

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.