Stenpaneler TIL din stue​

Byg en cool stenvæg i din bolig

Leder du efter fede rå stenvægge til din bolig eller virksomhed, og søger du efter et stort udvalg? Så er du nu hos den rigtige forhandler.

Hos Abelona.dk importerer og forhandler jeg et stort og velassorteret sortiment af stenpaneler til hver en smag, og stenene kan bruges indendørs og udendørs. Du kan finde inspiration og se mit sortiment af stenpaneler her på siden, og du er velkommen til at besøge butikken for at se panelerne med egne øjne og få min rådgivning.

Butikken er i Gentofte, tæt på lyngbyvejen og Ikea. Meget centralt og let at finde. Du kan parkere bagved butikken, men kom ind og hent et P-kort. Jeg står dog også klar ved telefonerne, hvor jeg rådgiver kunder fra hele Danmark.

Udvalget af stenpaneler er stort og af høj kvalitet

Jeg adskiller mig fra konkurrenterne, idet at jeg har et Nordeuropas største udvalg af stenpaneler i komposit.

Det betyder, at du iblandt mit sortiment finder helt unikke stenpaneler og natursten, som du ikke kan finde andre steder. Desuden findes der hjørnesten til de fleste typer. Jeg importerer selv vores stenpaneler direkte fra 2 græske fabrikker.

Sæt lys på stenvæggen

Jeg anbefaler, at du belyser dine stenpaneler på mur og væg med LED spots eller intelligent belysning. Og på den måde få fuld effekt, samtidig med at

lys og skygge fremhæver stenpanelernes spændende teksturer og nuancer så smukt. Du kan finde inspiration nedenfor, i min blog eller du kan kigge forbi i min butik.

Se Abelonas udvalg af stenpaneler

Nedenfor kan du finde en oversigt over hele udvalget af stenpaneler. Klik ind på billederne og se mere om de forskellige typer samt størrelser og priser.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at se stenene ”live”, så er er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig eller til kigge forbi butikken i Gentofte. Jeg er altid klar med kompetent rådgivning og vejledning.​

Leveringstid er ca. 2-4 uger.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.