Stenpaneler TIL din stue​

Byg en cool stenvæg i din bolig

Leder du efter fede rå stenvægge til din bolig eller virksomhed, og søger du efter et stort udvalg, er du nu hos den rigtige forhandler.

Hos Abelona.dk importerer og forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af stenpaneler til hver en smag, og stenene kan bruges indendørs og udendørs. Du kan finde inspiration og se vores sortiment af stenpaneler her på siden, og du er velkommen til at besøge vores butik for at se panelerne med egne øjne og få vores rådgivning.

Butikken er ligger i Gentofte, tæt på lyngbyvejen og Ikea. Meget centralt og let at finde. Du kan parkere bagved butikken, men kom ind og hent et P-kort. Vi står dog også klar ved telefonerne, hvor vi rådgiver kunder fra hele Danmark.

Vores udvalg af stenpaneler er stort og af høj kvalitet

Vi adskiller os fra vores konkurrenter, idet at vi har et af de største udvalg i Nordeuropa af stenpaneler med et fint naturtro udtryk.

Det betyder, at du iblandt vores sortiment finder helt unikke stenpaneler og natursten, som du ikke kan finde andre steder. Desuden findes der hjørnesten til de fleste typer. Vi importerer selv vores stenpaneler direkte fra 2 græske fabrikker.

Sæt lys på stenvæggen

Vi anbefaler, at du belyser dine stenpaneler på mur og væg med spots, da kunstlys fremhæver stenpanelernes spændende teksturer og smukke nuancer så smukt. Du kan finde inspiration nedenfor, i vores blog eller du kan kigge forbi i vores butik.

Se Abelonas udvalg af stenpaneler

Nedenfor kan du finde en oversigt over hele vores udvalg af stenpaneler. Klik ind på billederne og se mere om de forskellige typer samt størrelser og priser.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at se stenene ”live”, så er er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller til kigge forbi vores butik i Gentofte. Vi står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning.​

Leveringstid er ca. 2-4 uger.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.