NATURSTEN I SKØNNESTE FARVER​

Skab et smukt og råt look med natursten

Kunne du tænke dig at få en smuk og rå væg i natursten i din bolig eller i dine virksomhedslokaler? Så kan vi hos Abelona.dk hjælpe dig. Vi forhandler et stort sortiment af forskellige typer natursten, der matcher ethvert behov.

Befinder du dig i Lyngby, Hellerup, Gentofte eller omegn, så kan du med fordel tage en tur forbi vores butik i Gentofte for at se nærmere på vores udvalg og finde inspiration til dit eget projekt.

Stort udvalg af anderledes natursten og fliser

Vi forhandler et stort og velassorteret udvalg af anderledes natursten og fliser til mange forskellige projekter indendørs og udendørs. Vores sortiment af sten og fliser dækker bl.a. over:

Vi adskiller os fra andre forhandlere ved at kunne tilbyde mange anderledes fliser og klinker, og du kan derfor finde mange forskellige varer, som du ikke kan finde andre steder. Det betyder, at du kan skabe lige netop den unikke løsning, der passer til det look og den stemning, som du ønsker.

Alle vores natursten og fliser bliver hentet direkte i stenbrud og på fabrikker. Vi anbefaler, at de bliver belyst med spots, som kan fremhæve flisernes smukke nuancer og spændende teksturer, så du kan få det bedst mulige resultat.

Find priser, mål og produktinformation

Har du fundet en eller flere fliser, der falder i din smag? Klik på billederne på vores undersider og se priser, mål og relevant produktinformation. Du vil også kunne se produktbilleder og billeder af smukke løsninger fra vores tilfredse kunder. Bemærk, at alle vores priser er inklusive moms.

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller besøg vores butik

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, produktinformationer eller lignende, eller har du brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med dit projekt? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 27 50 88 88 eller skrive til vores e-mail info@abelona.dk, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at se vores udvalg af natursten.​

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.