Skalsten til ude og indendørs brug

​Få en smuk og rå væg i din bolig eller virksomhed

Er du på udkig efter smukke og anderledes skalsten til din bolig eller din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter den rette forhandler? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Abelona.dk forhandler jeg et stort og velassorteret sortiment af skalsten til ethvert behov, uanset om stenene skal bruges indendørs eller udendørs. Du kan enten finde inspiration og se nærmere på mit sortiment af skalsten her på denne side, men du er også altid velkommen til at besøge butikken for at se nærmere på udvalget og få personlig rådgivning.

Min butik er beliggende i Gentofte, og den har således en central beliggenhed, hvis du f.eks. kommer fra Hellerup, Lyngby eller andre omkringliggende områder.

Mit sortiment af skalsten skiller sig ud fra mængden

Jeg adskiller mig fra andre forhandlere af skalsten ved at kunne tilbyde nogle anderledes produkter, og hvor der findes hjørnesten til de fleste typer.

Det betyder, at du iblandt mit sortiment vil kunne finde stenpaneler og natursten, som du ikke finder andre steder, og du kan således få en helt unik løsning. Jeg henter mine skalsten direkte på fabrikker og i stenbrud.

I mit udvalg af skalsten finder du blandt andet:

Oplys de smukke stenvægge med spots

Jeg anbefaler, at du oplyser dine skalsten på væggen med spots, idet lyset fremhæver de spændende teksturer og flotte nuancer, der er i stenene. Du kan finde inspiration nedenfor, eller du kan kigge forbi i min butik.

Se vores udvalg af skalsten

Nedenfor kan du finde en oversigt over hele udvalget af skalsten. Du kan klikke dig ind på hvert billede og læse mere om de forskellige typer samt finde størrelser og priser. 

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at se stenene ”live”, så er er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig eller til kigge forbi min butik i Gentofte. Jeg står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning.​

Leveringstid er ca. 2-4 uger.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.