​Skifer fliser til væg og gulv

En populær løsning indendørs og udendørs

Skifer fliser er utrolig populære til både indendørs og udendørs brug, og det er der mange gode grunde til. Fliserne er utrolig smukke, og så får du samtidig en frostsikker belægning, der ikke kræver nogen vedligeholdelse. Fliserne kan desuden bruges på både væg og gulv.

Hos Abelona.dk forhandler vi et stort udvalg af smukke og anderledes skifer fliser til både private boligejere og forskellige typer virksomheder. Vores butik er beliggende i Gentofte, og vi har derfor særligt mange kunder fra Hellerup, Lyngby og andre nærliggende områder, men vi sælger vores fliser og natursten til kunder i hele Danmark.

Vi forhandler anderledes skifer fliser

Vi adskiller os fra andre forhandlere af skifer fliser ved at kunne tilbyde et anderledes produktsortiment. Det betyder, at du kan få en unik løsning, som du ikke finder andre steder.​

Vi henter alle vores skifer fliser direkte fra stenbrud og på fabrikker, og de har været gennemtestet under danske forhold i 20 år.

Hvis du gerne vil fremhæve dine fliser på bedst mulig vis, så anbefaler vi, at du belyser dem med spots, særligt hvis det er fliser, der skal opsættes på en væg. På den måde kan du fremhæve flisernes unikke teksturer og smukke nuancer. Hvis du har brug for inspiration til dette, så kan du med fordel kigge forbi vores butik.

Få inspiration, rådgivning og vejledning

Har du brug for inspiration, rådgivning eller vejledning, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os eller til at kigge forbi vores butik i Gentofte. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at foretage en bestilling, hvis du ønsker at indhente et skræddersyet tilbud, eller hvis du kunne tænke dig at se nærmere på vores sortiment af skifer fliser.

Vi har et stort udvalg, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til det helt rigtige look ligegyldigt om du kommer fra København, Nykøbing Sjælland eller Aarhus.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.