Gulv og Vægfliser I GRÆSK SKIFER DER IKKE ÆNDRER UDSEENDE​

​Søger du smuk skifer som samtidig er super holdbar? 

Så er du kommet til den rette forhandler. Du finder min butik i Gentofte tæt på Hellerup og Lyngby, men kunderne kommer fra hele landet, fordi jeg har de bedste priser på disse produkter.

Jeg har denne verdens smukkeste skifer

Jeg har verdens måske smukkeste skifer fra Grækenland.

Direkte fra stenbrud i Grækenland henter jeg den smukkeste skifer. Ekstremt solid skifer, der kan bruges overalt – inde som ude - gulve og mure.

Tiden ændrer ikke denne skifers udseende. Hvis fliserne lægges i beton, har man stort set vedligeholdelsesfri terrassefliser. Græsk skifer er foranderlig som havet og ændrer på smukkeste vis farver – påvirket af både lys, varme og luftfugtighed.

I knastør frost blegner farverne, på en våd og fugtig martsdag vil terrassefliserne stå i bragende kulør, og på en varm sommerdag vil farverne være tilbagetrukket, for så forsigtigt at træde frem i skumringen, når duggen falder.

Græsk skifer i det danske klima

I Grækenland bliver denne skifer brugt som belægning på torve og stræder i bjergbyer som storbyer, i højland som lavland, med masser af sne, frost, regn, fugt, hed sommersol og varme. Mange af belægningerne er flere hundrede år gamle og ligger stadigvæk på torve og stræder i bjergbyerne.

Min bedste erfaring med  græsk skifer er dog i det danske klima. Da den første sending skifer kom i 2003, anlagde jeg som det første en nordvendt testterrasse med brudfliser, lige foran min hoveddør. Her har den græske skifer ligget i 20 vintre, hvoraf flere har været med stærk frost i lange perioder. Brudfliserne holder både facon og kulør på smukkeste vis.

Den løbende vedligeholdelse gøres efter behov med naturstenssæbe, der fremhæver farverne og holder skiferen smudsafvisende. Imprægnerer man skifer, har man ikke længere det fantastiske og foranderlige spil, så lad være med det. Desuden er det helt unødvendigt, da den græske skifer er så robuste. Denne græske skifer er godkendt efter gældende europæisk standard.

Kom og se udvalget af skifer som væg og gulvfliser. 

Leveringstid er fra stenbrud til terminal Cph. ca. 3-4 uger.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt

Nygårdsvej 42

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk​

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.