Stenvægge med smukke græske natursten

Drømmer du om at skabe et varmt, hyggeligt og råt look med en stenvæg i stuen i din bolig, din restaurant eller dine øvrige virksomhedslokaler? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Abelona.dk finder du Danmarks bedste bud på ægte stenvægge.

Jeg har butik i Gentofte, hvor du har mulighed for at komme forbi og se nærmere på mit sortiment af smukke græske natursten, brudfliser, skalsten og skiferfliser. Butikken er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Hellerup, Lyngby eller nogle af de andre omkringliggende områder.​ Jeg har også kunder fra både Fyn og Jylland og hjælper derfor kunder fra hele Danmark.

Mit udvalg af natursten til stenvægge dækker bl.a. over:

Skifermateriale til stenvægge fra stenbrud i Grækenland

Fra stenbrud i Grækenland har jeg det ultimative skifermateriale til både mur og væg. Klik her og se eksempler på nogle af de flotte stenvægge, som er blevet bygget af materialerne.

Som altid er mine materialer helt unikke, og de skaber et rustikt og elegant udseende i dit hjem eller din virksomhed. De kan både bruges indendørs og udendørs, og der er utrolig mange forskellige muligheder, således at du kan skabe lige netop det look, du drømmer om.

Leveringstid er ca. 3-4 uger.

Du kan se mange flere typer af stenvægge i galleriet nedenfor.

Besøg vores showroom for inspiration til din stenvæg eller kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Gentofte for at se nærmere på vores store sortiment af spændende og anderledes natursten eller for at få inspiration til dit eget projekt.

Har du ikke mulighed for at komme forbi vores showroom, er du også meget velkommen til at kontakte os med henblik på rådgivning og vejledning og for at høre mere om vores priser eller de mange muligheder med stenvægge, som vi kan tilbyde.

For at komme i kontakt med os skal du bare ringe til os på telefon 27 50 88 88. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@abelona.dk, hvis du foretrækker dette.

Hvorfor vælge abelona.dk?

​100%

Holdbart

Vores produkter er solide og holder i flere generationer.
​Godkendt efter europæisk standard.

20 år

Gennemtestet

Gennemprøvet under danske forhold siden 2003.

24/7

Året rundt

Vi henter produkterne direkte i stenbrud og fabrikker.

Tag kontakt til os her

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Du kan kan altid komme i kontakt med os

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontakt os

Telefon: 27 50 88 88

E-mail: info@abelona.dk

CVR: 27260209

facebook_2  Følg os på facebook

Åbningstider

Se vores åbningstider her

Mails besvares alle dage.