Om Abelona

Ægte kærlighed til sydeuropæisk indretning

Er du også lidt træt af flere årtiers vægge beklædt med savsmuldstapet og glasfibervæv, grå betonterrasser og generel farveforskrækkelse?

Mit firma Abelona er opstået af ægte kærlighed til middelhavsområdets arkitektur og gavmilde brug af farver i byggeri og indretning. Jeg blev vi inspireret til at importere natursten fra Grækenland efter mange besøg hos gode venner i det smukke land.Abelona blev registreret som firma i 2003 og samme år modtog jeg de første 50 tons græske brudfliser. Lige inden jul 2003 stod den første danske terrasse færdig. Efterfølgende har terrassen fungeret som test af den græske skifer i det danske klima. Siden da har det været en passion for mig at arbejde med brudfliser og udvalgets andre rå stenmaterialer, fordi de er så ufatteligt smukke og fantastiske at arbejde med.

Min skifer, skalsten, stenvægge, designfliser mm. kommer fra Vietnam, Spanien, Marokko og specielt fra Grækenland, hvor jeg har et stort kontaktnetværk til leverandører af de bedste materialer. Indretning med skifer og natursten er sejt, råt og naturligt, og giver spændende indretningsmuligheder med en stemningstwist af rå newyorker, vinkælder, Provence, Piemonte, middelalder, english country, Cave, Gotik mm. Samtidig med at det swinger rigtigt godt med cool nordic-stilen. I øvrigt anbefaler jeg altid kunderne at fremhæve de flotte nuancer med gennemtænkt lyssætning. Det giver en meget flot effekt med lys og skygger. Samtidig giver indretning med Abelonas materialer faktisk et forbedret indendørs miljø og akustik i boligen.

Indret dig til bedre humør og velbehag
Abelonas mange smukke stentyper skaber let en rigtig behagelig feel good-stemning. Mine sten og fliser kan bruges til vægge og gulve – både indendørs og udendørs. Der er et hav af muligheder. Flere kunder har fx fået lavet en unik udendørs trappe eller terrasse i brudfliser. Selv med små midler kan de her materialer give dit hus eller lejlighed et cool facelift. Surf rundt på hjemmesiderne og se mange af de smukke eksempler på indretning med natursten, som jeg og kunder har skabt. Jeg kan ikke lægge skjul på min fascination over, hvordan natursten bliver anvendt i husbyggeri i Sydeuropa. Jeg er vild med det rustikke look fra natursten og skifer giver – og det er mine kunder også. Hvis du vil have fliseopsætninger, der adskiller sig fra andres, skal du henvende dig til Abelona. Jeg kan give dig gode råd og inspiration, så du kan få den unikke mediterrane hygge i dit hjem.

Eneimportør af græsk skifer
Jeg er i dag det eneste firma i Danmark, der importerer de smukke skifertyper direkte fra de græske bjerge. Jeg er stolte af at kunne hjælpe danskerne med indretning på den klassisk smukke græske facon. Grækerne har mange års erfaring med brug af skifersten, idet det er naturligt forekommende i den græske natur og findes i rigelige mængder. Jeg importerer brudfliser, natursten, skifer, kunststen, stenpaneler, skalsten, marokkanske og portugisiske designfliser til vægge og gulve, så der er tusindvis af muligheder for at indrette dit hjem på din helt egen måde. Skiferen henter jeg i stenbrud i græske bjergområder.

Masser af know how
12 års projektopgaver som stensætter i Danmark har givet mig uvurderlig viden og know how om produkterne. Det er derfor en stor tilfredsstillelse, at jeg kan se mig selv i øjnene og vide, at Abelonas sten og fliser er tip top i orden og særdeles holdbare i det danske klima. Lad dine indretningsdrømme blive til virkelighed – ring på 2750 8888 eller endnu bedre: besøg butikken i Gentofte. Se kontaktoplysninger her.